Rimske sveće

Vrhunski pirotehnički proizvodi mogu se koristiti u svim prilikama: na različitim svečanostima, umetničkim predstavama, proslavama, sportskim događajima…Danas postoje brojna mišljenja da je pirotehnika jedna vrsta umetnosti, koja stalno donosi inovacije u svoje brojne proizvode.
Ukoliko želite da Vaš poseban dan zasija u punom sjaju, i da se zauvek pamti, svakako ćete to postići uz spektal boja, zvukova i vizuelnih efekata, koje pruža vrhunski vatromet! Jedan od tradicionalnih vatrometa koji može da izbacuje jedan ili nekoliko efekata je rimska sveća. U bogatoj ponudi koju imamo, rimaske sveće zauzimaju važno mesto, jer su vrlo popularne i tražene zbog svoje mnogostruke primene. Izuzetno atraktivni efekti, u različitim veličinama, koji se dobijaju ispaljivanjem u vazduh, na vrlo jednostavan način, uveličaće svaki događaj koji ima notu svečanosti ili specifičnosti.
U našoj ponudi imamo najrazličitije tipove rimskih sveća, najpriznatijih proizvođača, koji su dugo na tržištu i imaju konkurentne cene za sve naše stare i nove klijente.

Title

Go to Top